Categorieën
Geen categorie

babyzorg de Kangoeroe.

Welkom op de website van babyzorg de Kangoeroe. Mijn naam is Inge Wissenburg en ik ben werkzaam bij babyzorg de Kangoeroe. Hier bied ik verschillende diensten aan voor je baby, voor jou en jullie gezin.

wie ben je wat doe je

Loop je tegen problemen of vragen aan ten aanzien van je baby (0 tot 18 maanden), jou als ouder of jullie als gezin? Ben je daarom op zoek naar hulp en begeleiding? Dan ben je bij mij, als verpleegkundig babyconsulent aan het juiste adres.

Ik kan jullie helpen bij problemen op het gebied van slapen, huilen, onrust, voeding, ritme en nog veel meer. Voor meer informatie, kijk eens op de pagina Babyconsulent.


Maar ik doe nog meer dan alleen het werk als babyconsulent. Je kunt bij babyzorg de Kangoeroe ook terecht voor een draagconsult. Hierbij kijken we samen welke draagdoek of draagzak bij jou en je baby past.

Ik zeg nu wel baby, maar ook met een dreumes, peuter en kleuter ben je van harte welkom. Kijk maar eens op de pagina Draagconsulent, voor meer informatie.

Daarnaast geef ik cursussen en workshops babymassage en babyyoga. Lijkt het je leuk om je baby een massage te geven of samen aan yoga te doen en wil je dat leren? Dan zit je goed bij babyzorg de Kangoeroe. Kijk maar eens op de pagina Babymassage of baby yoga.

babyzorg de Kangoeroe

Als laatste bied ik een korte scholing Dunstan babytaal aan, waarbij je leert om de meest voorkomende huiltjes te herkennen en hierop in te kunnen spelen. Meer informatie staat op de pagina Dunstan babytaal.

Na een ziekenhuis

opname, meteen na de geboorte, heb je vaak geen recht meer op kraamzorg. Via couveuse nazorg sta je er niet meteen alleen voor. En hier bied ik ook hulp voor aan. Kijk maar eens op de pagina van couveuse nazorg.

Wat houd couveuse nazorg in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat