Babymassage in de kraamperiode.

Uw baby is net geboren. U wilt hem / haar een super start, een veilige hechting geven en een goede band opbouwen? U wilt hem / haar meteen de positieve punten laten ervaren van een babymassage? U wilt er voor zorgen dat uw kleintje zo min mogelijk last van darmkrampjes, onrust en huilen heeft?

Dan is deze cursus perfect voor u en uw baby! U kunt deze vorm van babymassage toepassen in de eerste 6 tot 8 weken na de geboorte. Na deze periode is uw baby oud en sterk genoeg voor de ‘normale’ babymassage.

Ik geef deze cursus al aan het einde van de zwangerschap. Waarom? Zodat u meer rust heeft tijdens de kraamperiode en dan geen cursus hoeft te volgen. Maar ook zodat u de geleerde technieken meteen kan gebruiken!

Een cursus babymassage in de kraamperiode geef ik aan u en uw partner. Bij jullie thuis, op een datum en tijdstip wat voor jullie het beste uit komt. Wel zo gemakkelijk.
Het duurt ongeveer 90 minuten en de kosten zijn 35 euro (excl. BTW)

Cadeaubonnen.
Bent u op zoek naar een leuk en origineel (kraam)cadeau? Dan is een cadeaubon van babyzorg de Kangoeroe een goed idee. U bepaalt zelf het bedrag en de bon is een jaar geldig.

– Een combinatie van een pakket, met een andere cursus babymassage of een draagdoek consult is natuurlijk mogelijk.
– Ik hanteer een inspanningsverplichting en géén resultaatverplichting.
– Het eerste contact is altijd gratis.
– Overleg altijd met uw zorgverzekeraar over een eventuele vergoeding,
vermeld dan altijd mijn AGB code.
– Reiskosten: buiten de gemeente Maassluis, 0,25 euro per km + eventuele parkeerkosten.