Draagdoekconsulent.

Waarom je baby, voor langere tijd achter elkaar op je arm dragen? Je baby op je arm dragen, terwijl je iets in je huishouden wilt doen? Je baby laten slapen op je arm? Dat kan veel makkelijker, fijner en praktischer! Namelijk in een goede en ergonomische draagdoek of draagzak.

Er zitten namelijk veel voordelen aan het dragen van je baby. Denk maar eens aan:
– Lekker dicht tegen jou aan.
– Een veilig, warm en vertrouwd plekje voor je baby.
– Jullie band versterkt en jullie hebben veel contact met elkaar.
– Je baby ziet meer dan in een kinderwagen, super goed voor de ontwikkeling.
– Je baby kan zich makkelijker afsluiten als er teveel prikkels zijn.
– Het is prettig en goed voor de ontwikkeling van de heupen, rug en beentjes als je
ergonomisch draagt.
– En je hebt zelf je handen vrij.

Het is natuurlijk wel van belang dat je de juiste doek of zak gebruikt, die het beste bij jou en vooral bij je baby past! Maar ook de manier van knopen en gebruiken is zeer belangrijk. Niet iedereen vind elke doek prettig. Daarom bied ik pasconsulten aan, aan (jonge) ouders en hun baby, dreumes of peuter. Om samen de juiste doek te vinden en jullie op een veilige manier te leren knopen.

Voor wie is een pasconsult? Voor mensen met een baby, dreumes of peuter. Ook als je kindje (medische) problemen heeft is dragen mogelijk, we kijken samen wat er wel of niet kan. Wat houd een pasconsult in? We gaan samen op zoek naar de doek die bij jullie past, een rekbare doek, geweven doek, ringsling, halfbuckle of een fullbuckle. Als we deze gevonden hebben, demonstreer ik de techniek die bij de doek hoort. Daarna ga je zelf aan de slag om dit te leren, met hulp van mij en een speciale (zware) draagpop. Aan het einde van het consult is je baby pas aan de beurt en als jij je zeker genoeg voelt, dan gaan we de doek knopen met je eigen baby er in!

Kosten.
Een pasconsult duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en hiervoor kom ik bij u thuis. De kosten zijn afhankelijk van de duur van het consult.
Een consult van 1,5 uur kost €60,- en 2 uur kost €80,- (exl. BTW)

Cadeaubonnen.
Bent u op zoek naar een leuk en origineel (kraam)cadeau? Dan is een cadeaubon van babyzorg de Kangoeroe een goed idee. U bepaalt zelf het bedrag en de bon is een jaar geldig.

– Een combinatie van een pakket, met een consult babyconsulent of
babymassage is natuurlijk mogelijk.
– Ik hanteer een inspanningsverplichting en géén resultaatverplichting.
– Het eerste contact is altijd gratis.
– Overleg altijd met uw zorgverzekeraar over een eventuele vergoeding,
vermeld dan altijd mijn AGB code.
– Reiskosten: buiten de gemeente Maassluis, 0,25 euro per km + eventuele parkeerkosten.