Welkom bij Babyzorg de Kangoeroe. Mijn naam is Inge Wissenburg en ik woon in Maassluis. Ik ben getrouwd en heb twee zonen en dochter.


In mei 2017 ben ik gestart met babyzorg de Kangoeroe. Op dit moment bestaan mijn werkzaamheden uit het aanbieden van consulten als verpleegkundig babyconsulent, couveuse nazorg, het geven van cursussen baby massage, Dunstan babytaal en baby yoga aan ouders of verzorgers en hun baby. Hierover vind u meer informatie op de desbetreffende pagina.

De afgelopen jaren heb ik een aantal opleidingen gevolgd en met succes afgerond. Na mijn Mavo diploma heb ik achtereenvolgend de opleidingen Verzorgende IG, verpleegkundige niveau 4, specialisatie tot kinderverpleegkundige, instructeur Dunstan babytaal, docent baby massage en baby yoga gevolgd. In 2017 heb ik de opleiding tot baby consulent gevolgd, afgerond en mijn werkzaamheden uitgebreid. In de nabije toekomst heb ik de opleidingen Video Interactie Begeleiding, Draagdoekconsulent en voetreflextherapie op de planning staan.

Naast mijn werkzaamheden bij babyzorg de Kangoeroe, werk ik als kinderverpleegkundige op de kinder- en couveuseafdeling in een algemeen ziekenhuis.

De visie van Babyzorg de Kangoeroe is om u op weg te helpen naar een ontspannen en blije baby. Daarnaast wil ik u helpen om uw problemen samen op te lossen, de lichaamstaal van uw baby te begrijpen en hier goed op in te kunnen spelen.