Wie ben ik en wat doe ik.

Welkom bij Babyzorg de Kangoeroe.
Wie ben ik en wat doe ik?
Dat kun je op deze pagina lezen!

wie ben je wat doe je

Wie ben ik en wat doe ik?
Mijn naam is Inge Wissenburg, geboren in 1985 in de Limburgse stad Venlo. Ik ben getrouwd met Sebastiaan en samen met onze 3 kinderen, Niels, Milou en Lars wonen we in het mooie Maassluis.

Wie ben ik en wat doe ik?
In mei 2017 ben ik gestart met babyzorg de Kangoeroe. Op dit moment bestaan mijn werkzaamheden uit het aanbieden van consulten als verpleegkundig babyconsulent, draagconsulent,, het geven van cursussen babymassage, Dunstan babytaal, baby yoga en bied ik couveuse nazorg aan. Aan ouders of verzorgers en hun baby. Hierover vind je meer informatie op de desbetreffende pagina.

Het gebied waarin ik werk is voornamelijk de regio Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Spijkenisse en het Westland. Uiteraard zijn andere woonplaatsen bespreekbaar.

De afgelopen jaren heb ik een aantal opleidingen gevolgd en met succes afgerond. Na mijn Mavo diploma heb ik achtereenvolgend de opleidingen Verzorgende IG, verpleegkundige niveau 4, specialisatie tot kinderverpleegkundige en de cursus tot High-Care neonatologie verpleegkundige. Verder ben ik draagdoekconsulent (2022), instructeur Dunstan babytaal (2018), verpleegkundige babyconsulent (2017) docent baby massage (2016) en baby yoga gevolgd. Voor de toekomst heb ik de opleidingen Video Interactie Begeleiding en voetreflextherapie op mijn wensenlijstje staan.

Jaarlijks volg ik scholingen, intervisiedagen en cursussen om up to date te blijven en jullie de beste zorg te geven die er is.

Naast mijn werkzaamheden bij babyzorg de Kangoeroe, werk ik als kinderverpleegkundige op de kinder- en couveuseafdeling in een algemeen ziekenhuis.

De visie van Babyzorg de Kangoeroe is om u op weg te helpen naar een ontspannen en blije baby. Daarnaast wil ik jullie helpen om de problemen samen op te lossen, de lichaamstaal van je baby te begrijpen en hier goed op in te kunnen spelen.

WhatsApp chat